Malmös Ungdomsgala

Vi är stolta att presentera Malmös första ungdomsgala. Initiativet är av Möllans Basement och hålls varje år i Malmö för att lyfta upp ungas engagemang i staden främst ungt entreprenörskap och ungas innovationer för en mer hållbar stad.

Läs mer  

Möllans Mentorsprogram

Möllans Mentorsprogram, ett nytt initiativ i Malmö för att stötta och guida ungdomar i åldrarna 18-25 år. Mentorsprogrammet är ett samarbete mellan Tillväxt Malmö & Level Malmö, som har ett stort nätverk med många näringsidkare i staden, samt Möllans Basement med mycket aktiviteter för ungdomar runt om i staden.

Läs mer  

Vi Är Entreprenörer

Vi är Entreprenörer handlar främst om att skapa ett intresse för ungdomar inom entreprenörskap och en större inblick i hur det är att skapa ett eget varumärke. Vi har fått stipendium från Sten K Johnsons Stiftelsen för att genomföra detta.

Läs mer  

Sommarpraktikanter

Varje år med ett samarbete med Malmö Stad tar vi emot Ung i Sommar-praktikanter. Sommarpraktiken blir ett tillfälle för unga att testa på arbetslivet samtidigt som de tjänar sina egna pengar. Varje år planerar vi en härlig sommar för våra unga i Malmö.

Läs mer  

Demokratiambassadörer

Demokratiambassadörer är ett projekt som har pågått sedan 2022 för att öka ungas kunskap om landets demokratiska principer samt styre. Vi har utbildat förstagångsväljare inom allt från hur man röstar till vad det egentligen innebär. Projektet är finansierad av Demokratifonden

Läs mer  

Aktion Som Metod

Aktion som Metod är ett barnrättsprojekt som drivs av Malmö Mot Diskriminering i samarbete med Möllans Basement och finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Läs mer  

Unga För Unga mot Diskriminering

Projektet drivs av Malmö Mot Diskriminering och i samarbete med Möllans Basement och finansieras av MUCF.

Läs mer  

Alla Har Talang / Tjejdriven

Alla har Talang är ett ungdomsprojekt som drivs av IKF Malmö och finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Läs mer  

Eventkoordinator

Under alla åren har vi arrangerat musikfestivaler, kulturevent, mingel, nätverk, paneldebatter, föreläsningar och workshops. Vi har samarbetat men olika organisationer genom åren.

Läs mer  

Feelings of the Youth

Feelings of the youth är en studiecirkel som är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö.

Läs mer  

Fältgruppen

Fältarbetet består av våra ledare. Vi är ute tre gånger i veckan för att för att öka tryggheten i Malmö och för att minska kriminaliteten.

Läs mer  

Jobbrekrytering med Möllans Basement

Vi hjälper till med rekryteringsprocessen - anställning. Genom vårt nätverk skapar vi flera jobb och praktikplatser i staden.

Läs mer