Möllans Mentorsprogram

Möllans Mentorsprogram, ett nytt initiativ i Malmö för att stötta och guida ungdomar i åldrarna 18-22 år. Mentorsprogrammet är ett samarbete mellan Tillväxt Malmö, som har ett stort nätverk med många näringsidkare i staden, samt Möllans Basement med mycket aktiviteter för ungdomar runt om i staden.

Läs mer  

Demokratiambassadörer 2022/2023

Demokratiambassadörer är ett projekt som har pågått under 2022/2023 för att öka ungas kunskap om landets demokratiska principer samt styre. Vi har utbildat förstagångsväljare inom allt från hur man röstar till vad det egentligen innebär. Projektet är finansierad av Demokratifonden

Läs mer  

Vi Är Entreprenörer

Vi är Entreprenörer handlar främst om att skapa ett intresse för ungdomar inom entreprenörskap och en större inblick i hur det är att skapa ett eget varumärke. Vi har fått stipendium från Sten K Johnsons Stiftelsen för att genomföra detta.

Läs mer  

Aktion Som Metod

Aktion som Metod är ett barnrättsprojekt som drivs av Malmö Mot Diskriminering i samarbete med Möllans Basement och finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Läs mer  

Unga För Unga mot Diskriminering

Projektet drivs av Malmö Mot Diskriminering och i samarbete med Möllans Basement och finansieras av MUCF.

Läs mer  

Alla Har Talang / Tjejdriven

Alla har Talang är ett ungdomsprojekt som drivs av IKF Malmö och finansieras av Allmänna Arvsfonden.

Läs mer  

Eventkoordinator

Under alla åren har vi arrangerat musikfestivaler, kulturevent, mingel, nätverk, paneldebatter, föreläsningar och workshops. Vi har samarbetat men olika organisationer genom åren.

Läs mer  

Feelings of the Youth

Feelings of the youth är en studiecirkel som är ett samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Malmö.

Läs mer  

Fältgruppen

Fältarbetet består av våra ledare. Vi är ute tre gånger i veckan för att för att öka tryggheten i Malmö och för att minska kriminaliteten.

Läs mer  

Robotprogrammering

Med ett samarbete med Kreospace Malmö och Malmö Museer så har vi sen 2018 utbildat ungdomar i robotprogrammering.

Läs mer